Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Asztaltáncoltatás

  

 

Kérdező: 2. Félek magamtól, mert tudok jósolni, asztalt táncoltatni.

3. Furcsa álmaim vannak.

HANG: 2. A szellemidézésnek az a formája, amelyről említést tettél leveledben, nagyon veszélyes, mert az ártó, zavaró, megtévesztő szellemek minden alkalmat megragadnak, hogy megnehezítsék életeteket!

Mérhetetlen sok gondot tud okozni a Gonosz a világosság angyalának képében ott, ahol erre lehetőséget adnak neki. A jó szellemek előtt minden földi ember egy óriási méltóság. E méltóság alapja az a szabadság, amely még az Istennek is gátat vethet! Ezért csak akkor vállalják szent szolgálatukat érdeketekben, ha erre kéritek őket! Előttük minden ember szabadsága SZENT! Ők ezt át nem léphetik, meg nem sérthetik. De ha valaki tudatosan kéri segítségüket, akkor nagy hatékonysággal tudnak segíteni nektek!

3. Ha valaki tudatlanul kerül ellenséges területre, tehát anélkül, hogy tudná, milyen veszélyesek az általad említett szellemidézések, kártyavetések, akkor feltétlenül jelzést kap erre. Ilyen jelzések félelmeid és furcsa álmaid! Semmi sincs elveszve addig, amíg jó szándékú vagy!

Engem keress! A jó angyalok segítségét kérd! Ne kíváncsiságok kielégítésével foglalkozz, hanem azzal, hogy az Én szándékom szerint próbáld megtanítani szeretni azokat, akik erre neked lehetőséget adnak! Ma is érvényes a kívánságom: „Tegyetek tanítványommá minden népet” (Máté 28;19)!

Az Én Lelkem, mint valami tisztító szél, ki akar fújni lelkedből, idegzetedből minden félelmet, álmaidból, érzéseidből minden nyugtalanságot. Bárki figyelhet téged, ha te tudod, hogy benned élek, és kimondhatatlanul szeretlek, akkor úgy vagy, mint a kisgyermek az édesanyja karjai között. Tudja, érzi, éli, hogy a legnagyobb biztonságban van! 19 /1868.

 

 

*************************************************************************************

Asztalt táncoltatás: 19/1868