Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vízöntő kor

HONNAN VAN GYÓGYÍTÓ HATALMAM?

Kérdező: Van bennem olyan elektromos töltet, amellyel gyógyítani is tudok. Honnan van ez, és miért én kaptam?

HANG: Most abban a korban éltek, amelyet ti VÍZÖNTŐ KORNAK neveztek. E korban az eddig bennetek szunnyadó energiák, melyek természetes kapcsolatban vannak a világmindenség-energiával, most érzékelhetőbbé válnak azok életében, akik nemcsak  azért születtek le a földre, hogy szolgáljanak - minden ember azért születik a földre -, hanem azért is, hogy ezt a szolgálatot arra használják fel, hogy a szellemvilág valóságáról tapasztalati bizonyítékkal rendelkezve, vágyat ébresszenek másokban e világ felé.

    A szellemektől nem félni kell, hanem foglalkozni kell velük. Vannak angyalok, akik még a boldog színről színre látásban is szenvednek azért, mert kedvencük a földön nem akar kapcsolatot teremteni velük. Azért szenvednek, mert tudják, hogy a földi kedvenceik, éppen érdektelenségük miatt, nagyon sok jótól esnek el. Sajnos jótól el lehet esni tudatlanul is. Ezért jó, hogy írtad e levelet a HANG-nak, mert így megszűnhet benned az a tudatlanság, amely miatt nem gazdagodhattál eddig megfelelő ütemben.

    Az általad megtapasztalt energia, vagy ahogyan te mondod, elektromos kezelés, azáltal valósul meg, hogy a kozmikus energia beléd tud áramlani. Ez számodra azért jó, mert ennek az energiának felhasználása nem gyengíti le szervezetedet. Akik csupán a bennük lévő bioenergiát adva tovább gyógyítanak, azok nagyon el tudnak fáradni ebben. Aki viszont kapcsolatban van a kozmikus erőkkel, az fel tud töltődni mindannyiszor, ahányszor erre szüksége van.

    Ezzel az adománnyal nem lettél senkinél különb. Minden képesség felelősséggel is jár. Nem a Tőlem kapott adomány által lesz valaki különb, mint más, hanem attól, hogy Nekem ő többet ad, mint más. Sohasem szabad emberekhez mérned magadat, mivel nem tudhatod, hogy a másik ember mit örökölt, milyen hatások érték, és milyen szerepet kapott Tőlem a földi életére vonatkozóan. Csak Hozzám, Jézushoz szabad mérned magadat. De ezt nemcsak szabad, hanem kell is! Ne ijedj meg! Voltam annyira ember, hogy meg tudjalak érteni, és neked kell lennie annyi intelligenciádnak, hogy meg tudj Engem érteni.

     A benned lévő kisebbségi érzés azért van, mert másokhoz méred magadat, mert azzal vagy elfoglalva, hogy milyen vagy, és nem arra teszed a hangsúlyt, hogy az ENYÉM VAGY! 7/554